Koru ja Käsityö

Koru ja Käsityö on syksyllä 2018 perustettu verkkokauppa, jonka valikoimaan kuuluu nimensä mukaisesti erilaiset korut ja käsityöt. Suurin osa tuotteista valmistetaan käsityönä Suomessa. Lisäksi koruvalikoima sisältää tuontikoruja. Tuotevalikoima laajenee pikkuhiljaa, sitä mukaa, kun uusia ideoita syntyy.

Tarinamme:

Jonkin aikaa sitten huomasimme, kuinka ympäriltämme löytyy paljon kädentaitajia. Kauniit tuotteet vaihtoivat omistajaa sukulaisten ja ystävien välillä. Syntyi idea yhteisen pienen verkkokaupan perustamisesta, jonka välityksellä voisimme tarjota kauniita koruja ja käsintehtyjä tuotteita  myös muille.

Koska yrittäjätaustaa löytyi jo ennestään, mahdollistui verkkokaupan perustaminen suhteellisen helposti. Tällä hetkellä pyöritämme verkkokauppaa lähinnä harrastuksena ja uusia tuotteita syntyy aina, kun muilta töiltä niitä ehdimme tehdä.  Hintoihimme on jo lisätty toimituskulut, ja koska välikäsiä ei ole, pystymme myymään tuotteet edullisesti. Arvostamme itse suomalaista käsityötä ja toivomme, että myös sinä pidät tuotteistamme.

Kiitos vierailusta sivuillamme.  Annathan meille rohkeasti palautetta ja ehdotuksia!